Hlavní obsah
Článek

V pondělí zveřejnili Linkin Park dopis adresovaný do nebe jejich kamarádovi a frontmanovi kapely Chesteru Benningtonovi (†41). Ten před několika dny spáchal sebevraždu. V dopise zmiňují, že to byli právě jeho 'démoni', s nimiž bojoval, ale díky kterým se fanoušci do skupiny zamilovali.

„Naše srdce jsou napadrť. Vlny žalu a popírání skutečnosti stále útočí na naši rodinu poté, co se to stalo,“ vyjadřují svůj zármutek nad jeho odchodem.

„Zasáhl jsi tolik životů, možná víc, než sis uvědomil. V posledních několika dnech jsme viděli příval lásky a podpory jak veřejné, tak i soukromé, z celého světa. Talinda a rodina si toho váží a chtějí, aby svět věděl, že jsi byl ten nejlepší manžel, syn a otec. Bez tebe už rodina nikdy nebude úplná,“ stojí také v posmrtném vzkazu zpěvákovi.

Chester se před smrtí tak nějak srovnal s osudem a otevřeně mluvil o svém boji s drogami, alkoholem i s depresemi ze sexuálního zneužívání, kterému byl vystaven zhruba ve věku sedmi let. Linkin Park teď čelí otázkám na to, zda se teď rozpadnou, zatím však tyto úvahy zavrhují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám