Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho zvažovala, než přijala nabídku moderovat pořad Farmář hledá ženu, teď je ale Alice Bendová (50) ráda, že do toho šla.

Bendová si vysloužila v médiích nálepku sexbomby, a tak by se někomu možná mohlo zdát, že do syrového vesnického prostředí s odérem hnoje úplně nepatří. Vždyť jsme s ní dělali rozhovor zrovna ve chvíli, když si šla do svého oblíbeného salonu nechat zahustit řasy. „Samozřejmě že tam nejedu v podpatcích a v šatech, ale v džínách a holinách. Těch zvířat na farmách je hodně a jde se mezi ně, s tím se musí počítat. To, že jsem nalíčená a mám nalakované nehty, je jiná věc. Já mám přírodu moc ráda a je mi tam dobře,” vysvětluje herečka.

Natáčet pořad na farmě skýtá celou řadu výhod, většinou si Alice odnáší zajímavou výslužku „Musím se přiznat, že jsem dostala čtyři holoubata, na soukromém poli jsem měla možnost natrhat hrách, dostala jsem třešně, kozí sýr a kozí mléko,” s nadšením popisuje herečka a jedním dechem dodává: „Teď jedu na farmu, kde mě čeká nadojené kobylí mléko, což je velká vzácnost. Já ho chci strašně ochutnat.”

Reklama

Další články

Načítám