Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny si poranil při fotbale kotník, o víkendu ho na ruce pokousal vlčák. Moderátor Bořek Slezáček (56) doufá, že už by to mohlo stačit. Vymknutý kotník mu "zdobí" ortéza, ruku má ovázanou až k lokti.

"Stalo se to při ukázkách výcviku psů, konkrétně zadržení syčáka. Byl jsem jako František Koudelka dobrovolně vybrán za figuranta/ syčáka a v tom debilním rukávu byla díra jako prase, a tak mi ovčák značně pocuchal předloktí," prozradil Bořek, jehož celou pravou ruku zdobí tetování.

"Tetování je sice dost potrhané, ale když budu děvčatům po půlnoci v baru vyprávět, že je to od krokodýla nebo že jsem vlastním tělem chránil matku s paterčaty před medvědem, svou službu to udělá. Co je ale dost nepříjemné, je fakt, že mám panickou hrůzu z jehel a propadlé očkování proti tetanu. Včera jsem dostal jednu včelu a čekají mne další dvě, plus nedonesu-li potvrzení o přeočkování psa, budou mne ještě očkovat proti vzteklině," dodal Bořek.

"Když k tomu přičtu vymknutý kotník, je to dost úspěšný týden," uzavřel Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám