Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Než si stoupla na pódium a svým nezaměnitelným hlasem začala zpívat, diváci netušili, o koho jde. Zpěvačka Marcela Březinová (63) radikálně změnila svoji image. Přestala si odbarvovat vlasy na platinovo, místo kratičkého účesu si nechala narůst mikádo, a všechny zmátla navíc tím, že v košili s dlouhým rukávem nebyly vidět ani její typické kérky.

"Tohle už je opravdu moje barva, rozhodla jsem se jít takhle na přírodno. Na chvilku. Třeba to jednou zase změním a vrátím se ke svému starému zjevu, ve kterém mě znáte. Jsem takové děvče okamžiku, takže uvidíme," řekla nám na soustředění soutěže Muž roku v lázních v Dolní Lipové, kde vystupovala hned dva večery.

"Já vím, že matou i ty ruce, ale na druhé vystoupení už mám připravený model, kde ty ruce budou vidět, takže zjistíte, že tetování pořád mám," smála se zpěvačka. "Tam, kam chodím, mě lidi poznávají pořád," dodala.

Zpěvačce, jejíž manžel před pár lety spáchal sebevraždu, se prý už daří dobře i v soukromí. "Musím říct, že všechno je fajn. Práce, která mě velmi baví, mám dost. A soukromí se pořád nějak řeší, to je ve hvězdách. Ale jsem spokojená. A nějaký ten muž je vždycky. Ale že by byl nějaký, o kterém bych si teď chtěla povídat, tak to ne. Ale nějaký tam určitě je a chlapi vždycky stojí za řeč, protože je k životu potřebujeme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám