Hlavní obsah
Článek

Rychlý sex na jednu noc se zpěvákovi Usherovi extrémně nevyplatil. Vlastně zřejmě hned několikrát. Poprvé, když si jako vzpomínku na sex s promiskuitní ženou přinesl nepříjemný genitální opar. No a podruhé, když se za vědomé nakažení jiné ženy touto chorobou dostal před soud a vyplatil jí odškodné více než 25 miliónů korun. Třetí trable ho teprve čekají.

Když se Usher Raymond na přelomu let 2009 a 2010 rozváděl s manželkou Tamekou Fosterovou, užíval si přicházející svobody plnými doušky. Sexu si dopřával od rána do večera, až se mu z toho udělalo 'bebí' na velmi choulostivém místě. A tehdy mu lékaři také oznámili, co je příčinou. Jenže on měl mít sex s jistou dámou, které prý vysloveně tvrdil, že výsledky testu na herpes virus u něho byly negativní.

Těžko říct, proč se bavili zrovna o viru, který tento druh oparu způsobuje, jisté však je, že dáma mu důvěřovala, byla ochotna se s ním vyspat, jenže vzápětí se s její vaginou začaly dít divy. „Věřila Raymondovi, že nemá žádné pohlavní choroby a je čistý, tak s ním pokračovala ve vztahu. Jenže o tři týdny později zjistila, že je velmi nemocná a probudila se s horečkou, třesem, bolestmi hlavy a kloubů. V oblasti vaginy se jí objevily puchýře a léze. Lékaři poté diagnostikovali nákazu herpetem,“ stojí v soudních dokumentech.

Případ, který vyplul na povrch až nyní, byl souzen už v roce 2012. A Usher zaplatil již zmíněné odškodnění. Jenže nyní se ozvala další žena, a i ta ho zažalovala za zatajení nemoci a nechráněný sex. Ta už po něm chce rovnou v přepočtu 220 miliónů korun. Před dvěma lety se Usher oženil se svojí manažerkou Grace Miguelovou. Ta má teď asi radost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám