Hlavní obsah
Článek

Jak je známo, muži si odjakživa na pěkná ňadra potrpí. O to méně vás překvapí, jaké podprsenky volí, když vybírají dárek pro svoji drahou polovičku. Zkušenosti prodavaček v obchodech se spodním prádlem jasně ukazují, že muži dávají přednost Push-Up podprsenkám a podprsenkám zvýrazňujícím ňadra. Více překvapí fakt, že muži většinou nechybují ve výběru správné velikosti. Je to snad tím, že mají partnerčina prsa více „v oku“?

Krása bez kompromisů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prvotřídní poprsí umí vykouzlit podprsenka Ultimate Strapless, kterou vytvořila Wonderbra. A to si k tomu nebere na pomoc ani ramínka, ani kostice. Košíčky má zpevněné speciální výztuhou, která prsa krásně tvaruje. Nemusíte se bát toho, že by vám podprsenka sjížděla a nedržela na místě. Naopak, drží jako přibitá díky celé řadě silikonových teček ve vnitřním obvodu. Je ideální do letních výstřihů, nejen proto, že dělá hezká ňadra, ale i díky nízkému středu.

Kráska s romantickým tattoo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující podprsenka Winona si vás podmaní na první pohled. Nejen že pomocí zvoleného střihu perfektně vytvaruje vaše ňadra do svůdného tvaru, ale navíc upoutá překrásnou kresbou v tattoo stylu. Netradičně řešená ramínka dohromady s kontrastním lemováním překrásně lemují linii dekoltu. Takto vyzdobená podprsenka si přirozeně a snadno získává pozornost.

Rafinovaně nevinná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další v řadě favoritek jsou nevyztužené krajkové podprsenky. Obzvlášť když jsou průhledné. Ať už s tričkem nebo bez něj - dokáží okamžitě zapojit mužskou fantazii. Podprsenka Jeanne je něžně ženská a mimořádně přitažlivá. Tváří se nevinně, ale ve skutečnosti je pěkně rafinovaná. Falešné strappy pásky ještě zvyšují její atraktivitu. Necháte-li je ležérně a „jakoby nic“ vykukovat z výstřihu halenky, můžete si být jistá tím, že upoutají pohledy.

Z malých prsou vykouzlí velká

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naprosto neodolatelná je podprsenka Fantastic Triple Push-Up. Jak už její název napovídá, má jedinečnou a oceňovanou vlastnost – dokáže ňadra opticky zvětšit až o tři velikosti. A to už je pořádná změna. Za tuto schopnost vděčí svému střihu, ale především tomu, co se ukrývá v košíčcích. Ty mají všitou speciální výztuž vymodelovanou ze tří pěnových polštářků. První polštářek ňadra tvaruje, druhý poprsí nadzvedne a třetí polštářek jemně tlačí z vnější strany – mezi prsy pak vzniká svůdný žlábek.

Blankytná modř – netradiční a přitažlivá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující vyztužená podprsenka Indilla má jednu vynikající vlastnost. V měkce vyztužených košíčcích ukrývá vyjímatelné vycpávky – to ale také znamená, že si míru, o kterou chcete zvětšit svůj objem, můžete určovat sama. Vycpávky můžete vyjmout nebo je snadno nahradit většími, třeba z měkkého gelu nebo silikonu. Oboje lze pořídit na Astratex.cz. Získáte tak nejen okouzlující podprsenku v mimořádné barvě, ale i přesně takovou míru výplně, jakou si přejete.

Další články

Načítám