Hlavní obsah
Článek

Už za dva měsíce se naše první pohádková Popelka Eva Hrušková stane babičkou. Spolu s manželem, hercem Janem Přeučilem (87), už se na miminko moc těší. A to natolik, že nám mimoděk prozradili, že díky nové snaše Libuši, exmanželce Daniela Hůlky (55) a Josefa Vojtka (58), která si brala Evina syna Zdeňka Rohlíčka, se konečně dostane do rodiny maličký ženský element.

"Bude to moje první opravdické vnouče, když nepočítám nevlastní, které mám asi čtyři, a s Libuščiným Matyášem už vlastně pět," svěřila nám Eva Hrušková. "Pro mě to bude tedy zase další nevlastní, protože svoje děti nemám, všechny jsem vždycky vyženil, ať už v případě Štěpánky anebo s Evičku, která má tři fantastické kluky, Pavlíka, Vojtu a Zdeňka, se kterými jsem si vždycky ohromně rozuměl," doplnil Přeučil. Eva přidala i historky o jeho "otcovské" výchově, které si můžete poslechnout v našem videu.

"Na vnouče se těšíme, věřím, že bude hlavně všechno v pořádku, nechceme to zakřiknout," pokračovala Eva. "Má to být holčička," prozradil Přeučil, že se konečně mezi spoustou chlapců objeví malá žena. "Snad to zvládneme, to víte, jsme zvyklí jenom na kluky," uzavřela Hrušková.

Reklama

Další články

Načítám