Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec John Heard, který se celosvětově proslavil rolí otce malého Kevina McCallistera v trhácích Sám doma (1990) a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992), byl nalezen mrtvý v pokoji hotelu v Palo Altu. Před pár měsíci ho potkala tragická rodinná událost.

Heardovi, který zemřel během svého zotavování po operaci zad, půl roku před jeho vlastní smrtí zesnul teprve dvaadvacetiletý syn Maxwell. Bylo to v prosinci 2016 a o příčině Maxova úmrtí se toho zatím moc neví.

Podle nekrologu, který napsala na sociální sítě jeho matka a v pořadí druhá Heardova manželka Sharon, 'zemřel pokojně ve spánku'. Na druhou stranu nezapomněla doplnit, že Max velmi litoval toho, že se s otcem nevídal a John se na jeho výchově a životě nikterak nepodílel.

Heard byl za života dvakrát ženatý. Během manželství se Sharon se Heardovi narodila i dcera Annika. Dalšího potomka, syna Matthewa, měl se svojí přítelkyní Mellisou Leo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám