Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) se osm týdnů po porodu ještě nerozhodla zkusit, zda ji dál budou bavit milostné chvilky s partnerem Mirkem Dopitou. "Nebyl na to čas. Mám moc práce," říká Agáta s tím, že nazí muži jí stejně připadají odporní.

"Nahatý miminka jsou krásný, ale nahaté muže nesnáším," tvrdí rezolutně. Neztratila snad po porodu chuť na sex? "To nevím. Ještě jsme to nezkusili," krčí rameny. Agátu jsme vyzpovídali na křtu cédéčka k muzikálu Naháči. "Původně jsem myslela, že musím přijít nahá, ale nakonec mě pozvali kvůli tomu, že se z mého soukromí ví nejvíc," vysvětlila Agáta svou účast na křtu. I když název muzikálu by mohl naznačovat, že je dvouhodinové představení protkané sexuálními scénami, ve skutečnosti jde o nahotu duše. Každý z nás má několik masek či slupek, pod kterými schovává své pravé já.

I Agáta je prý jiná než jak ji vykreslují média. "Nejsem vymetačka večírků, nejsem blbka. Ale nechci, aby na to novináři a veřejnost přišli. Tohle mi vydělává peníze," směje se dcera herečky Veroniky Žilkové, která má však obavu, že její pravá tvář stejně bude brzy odhalena. "Vzhledem k narození Kryšpína se chovám jinak. Všechno se změnilo o sto osmdesát stupňů. Nechce se mi nikam chodit, nejradši bych byla pořád doma. A když už někam jdu, tak je pro mě strašné Kryšpína opustit," tvrdí Agáta, která dodává, že má po porodu mnohonásobně víc práce než před ním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám