Hlavní obsah
Článek

Vždy, když zemře nějaký známý umělec, jeho fanoušci jsou citliví k jakékoli formě legrace a občas vidí problém i tam, kde není. Desetiletá internetová celebrita Misha, o kterém jsme již také psali, se ale rozhodla ukázat jim, že se ničeho nebojí. Chlapec podobné fandy vyprovokoval k takovým reakcím, že se z něj asi stává nejnenáviděnější dítě u nás! Hlasujte v anketě na konci článku.

„Odpočívej v pokoji. Byl jsi na top chlap v mém dětství. Meteora byl můj život,“ napsal Misha na své sociální síti. Album Meteora opravdu vydal Linkin Park, pak už ale bylo všechno špatně. Na fotce je s černou smuteční páskou Eminem, k tomu Misha připsal, že zemřela skupina Limp Bizkit a v příspěvku označil Chrise Connella, zpěváka, jemuž šel frontman Linkin Park na pohřeb dva měsíce před svou vlastní smrtí. Oba spáchali sebevraždu oběšením.

Je jasné, že o většině lidí, o kterých píše, nemá kvůli zájmům dětí v jeho věku vůbec ponětí. Možná za tím stojí jeho starší bratr. Pokud ale chtěli vyprovokovat drsnou debatu, výborně se jim to povedlo.

„Škoda, že ses nezabil ty místo něj… Doufám, že tě někdo ukope… Dávej si pozor na krk… Ve dvaceti sám spácháš sebevraždu, až zjistíš, že si z tebe udělali pračku na peníze…“

To jsou jen některé z negativních reakcí, většina není ani po cenzuře publikovatelná.

Našli se i jedinci, které post přesto, že jsou sami fanoušky Linkin Park, jako zábavná provokace a popletenina velmi pobavil.

Kdo ví, zda šlo o pouhé vyvolání velkého haló, nebo to mělo větší přesah. Třeba kluci doufali, že si tak fanoušci konkrétních umělců líp uvědomí, že zatímco u lidí, kteří jsou jim lhostejní, se černému humoru smějí, když přijde na jejich idoly, mohou se zbláznit, pokud na ně někdo s nedostatečným nářkem a úctou sáhne.

Jste pro to, aby se dělala legrace úplně ze všeho?
Ano, jsme Češi, černý humor nám pomohl i v nejtěžších chvílích
10,8 %
Ne, vše má mít své hranice
89,2 %
Celkem hlasovalo 1780 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám