Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charizmatický herec John Heard, který se globálně proslavil hlavně rolí tatínka, který v cestovním shonu vždy tak rád zapomínal kdekoliv svého malého filmového synka Kevina, zemřel ve věku 72 let. S vyjádřením jeho soudního lékaře přišel časopis People.

John byl podle dostupných informací a serveru TMZ nalezen mrtvý v hotelovém pokoji v Palo Altu, kde se měl zotavovat po operaci. Příčina jeho smrti je prozatím neznámá.

Filmy Sám doma (1990) a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992), kde sehrál jemně neurotického, roztržitého otce obří rodiny McCallisterů Petera, se staly vždy kasovními trháky. Bravurně sehrál také třeba roli zkorumpovaného detektiva v seriálu Rodina Sopranů, za kterou byl nominován na cenu Emmy.

Za svého života se dvakrát oženil. S herečkou Margot Kidder byl ženatý pouhý rok. Ani druhé manželství mu nevydrželo, ale narodili se mu během něj dcera a syn. Se současnou přítelkyní herečkou Mellisou Leo má ještě jednoho syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám