Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý model, který odchodil na molech přehlídky pro slavné návrháře a zdobil titulní stránku módního magazínu Vogue, se nyní prezentuje jako žena. Ale kdyby jako žena, on se transformoval do živoucí sexy panenky (pro dospělé) a takto znovu hodlá fungovat v profesi modelky.

Eden Estrada (21) z Los Angeles velmi úspěšně útočila na svět módy v roli profesionálního modela a manekýna a zdálo se, že její/jeho kariéru nemůže nic ohrozit. „Moje kariéra modela začala mnohem dřív, než jsem se transformovala. Ve Vogue jsem se objevila, už když mi bylo 16,“ vzpomíná. „Lékařská změna pohlaví byla v podstatě ta nejúplnější věc v mém životě pro to, abych konečně viděla své tělo takové, jaké ho chci. Vaše mysl a duše se nakonec změní a jsou tou osobou, kterou jste chtěl být. Je těžké to popsat,“ vysvětluje Eden, která pochází z velmi konzervativní rodiny Svědků Jehovových.

V pouhých dvaceti si Eden přiznala své pravé já a v jednadvaceti už byla přeoperována. Bývalý manekýn, nyní modelka, sdílí své zkušenosti na svém videokanálu a na sociálních sítích jako Eden The Doll.

Reklama

Další články

Načítám