Hlavní obsah
Článek

Po svatbě konané na začátku června to vypadalo, že se Kateřina Wohlmann Votavová jen tak nedočká líbánek. Musela totiž plnit pracovní povinnosti v zahraničí a na Czech Fashion Weeku. Nakonec si ale s manželem dopřáli pár dní odpočinku na jihu Francie.

„Hned po svatbě jsem naskočila do pracovního kolotoče a více než týden jsem manžela neviděla,“ svěřuje se modelka a jedním dechem dodává: „A když ten kolotoč skončil a já jsem zjistila, že další týden mám vlastně volno, neváhala jsem, protože kdo ví, kdy se mi do konce roku poštěstí si zase užít chvíle klidu.“

Volba individuální dovolené na poslední chvíli padla na Monako a Katka si zde náležitě užívala - nejen výlety v této „milionářské“ zemi, nabíráním bronzu na tamních plážích, ale také setkáním se slavným zpěvákem Bono Voxem. „Potkali jsme se v jedné restauraci, dali se do řeči a bylo to setkání z rodu nezapomenutelných. Bono je nesmírně milý a vtipný člověk. A já, jako velká fanynka U2, jsem mu řekla, že by bylo fajn, aby u nás zase koncertovali a on slíbil, že se vrátí,“ popisuje setkání s rockovou superstar modelka. Jsme sami zvědaví, jaký vliv mají krásné Češky na frontmany nejslavnějších kapel světa.

Reklama

Další články

Načítám