Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Udržet si pozornost médií a přízeň fanoušků není jednoduché ani pro televizní celebritu Kim Kardashuian (43). Stačí polevit s formováním postavy a popularita je v tahu.

Po výsměchu, který Kim sklidila za fotky svého hrbolatého pozadí v tangách, se opět dostala do vrcholné formy. Důvodem k pořádnému fyzickému zápřahu nebyla jen celulitida, ale také její starší sestra Kourtney Kardashian (44), která se začala nebezpečně často vystavovat v plavkách či polonahá.

Kim kvůli nelichotivým fotkám ztratila část svých fanoušků na Instagramu, což pro ni byla obrovská pohroma. Počet příznivců na sociálních sítích je totiž ve světě šoubyzynusu měřítkem popularity. Slavou posedlá celebrita teď dělá vše pro to, aby si napravila renomé. Kromě oblého pozadí se může spolehnout i na svůj hrudník.

Kdykoliv Kim vyrazí ven, počítá s možností, že narazí na fotografy, jež nechce zklamat. V síťovaném overalu si vyloženě říkala o to, aby ji někdo na ulici vyblýsknul. Její ňadra totiž byla v dráždivém outfitu vidět skoro tak zřetelně, jako kdyby se po Los Angeles procházela nahoře bez.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám