Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Victorie je nejlépe pojištěnou zpěvačkou v Česku. Částky, na které si cení své tělo, dosahují astronomických výšek. Super.cz se podařilo zjistit, že je sexy zpěvačka, která v posledních dnech natáčela opravdu žhavý videoklip, pojištěná celkově na 144 milionu korun.

Vici se nechala pojistit u jedné nejmenované zahraniční pojišťovny. Nechala si pojistit různé části těla, na různé částky. "Bylo to přání mého přítele, který na tom dost vehementně trval, takže jsem mu vyhověla," vysvětlila Victorie.

Například zadeček, který má zpěvačka opravdu unikátní, si pojistila na částku tři miliony amerických dolarů, což je neuvěřitelných 48 milionu korun. Obě nohy má pojištěné na pět set tisíc dolarů, které po přepočtu dělají osm milionu korun.

Victorie si pojistila i svá ňadra a to na stejnou částku jako nohy. Nejvíce si ale cení hlasivek. Pokud by o ty přišla, dostala by na ruku pět milionu dolarů, v korunách necelých osmdesát milionů. Otázkou zůstává, kolik za pojištění populární zpěvačka měsíčně platí. "Můj přítel nechce měsíční částku prozrazovat, ale je to opravdu dost," dodala krásná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám