Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento týden si ještě užila párty s následníkem britského trůnu, princem Williamem, a jeho ženou, vévodkyní Kate, při státní návštěvě v jejím rodném Polsku. Jak ale měla oficiality za sebou, Joanna Krupa (45) hned zmizela za přáteli na řecký ostrov Mykonos, kde se vrhla do vln Egejského moře.

Na sobě měla velmi zajímavé plavky. Tento typ se příliš nevidí a jde vlastně o retro ve stylu francouzské herecké hvězdy šedesátých let Brigitte Bardot, která je proslavila. Joanna v nich vypadala fantasticky. Pohoda vyzařovala i z její tváře, přestože prožívá nepříjemné období. Právě totiž začalo rozvodové řízení s jejím mužem, majitelem nočních barů Romainem Zagem

Topmodelka však prozradila, že její rozvod proběhne v přátelském duchu. Oba se na něm prý bez nějakých negativních emocí domluvili a dál zůstávají dobrými přáteli. „Je to velmi zvláštní, protože to vypadá, jako bychom teď byli lepšími kamarády, než jsme bývali dřív,“ řekla serveru Daily Mail. „Je to velmi podivná a nepředvídaná situace - oba jsme v šoku. To otevírá dveře různým úvahám, kdo ví, třeba se k sobě vrátíme. Nikdy nevíš, že jo? Možná se po roce zas dáme dohromady. V našem případě není nic nemožného,“ dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám