Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je považován za playboye, jehož pověst dosahuje té Giacoma Casanovy. Opak je přitom pravdou. Úspěšný golfový podnikatel Alan Babický žije klidným rodinným životem. Se svou partnerkou má tři krásné děti a nyní se dokonce, stejně jako Karolína Plíšková a Michal Hrdlička, zapojil do charitativního projektu Barbory Jelínková a Michaely Skuhravé Jsem kým jsem.

„Žil jsem s jednou partnerkou devět let, bez jediného excesu, pak jsme se v klidu a míru rozešli a ještě rok spolu bydleli. Následovalo pár let svobodného muže a následně jsem našel maminku svých dětí. To mi nezní nijak skandálně," řekl Babický, podle kterého je jeho mediální obraz velmi zkreslený.

Přesto otevřeně říká, že krásné ženy jsou inspirací nejen pro něj, ale pro většinu mužů. A ačkoliv přiznává, že se mediální pozornosti úmyslně vyhýbá, pro jednou udělal výjimku. A to kvůli charitativnímu projektu Jsem kým jsem. „Vyznávám pravidlo, že dávat žebrákům ryby nikam nevede. Jediná správná cesta je naučit je rybařit. Účel medvídka KicoNica, který se stal oficiálním maskotem Nadace TV Nova, je mi ale velmi blízký, protože rozvoj kvalit naších dětí je to nejdůležitější, čím se musíme zabývat. Proto bych rád, aby výtěžek z dražby mého trička putoval na tento účel,“ prozradil Babický. Ani svým životním mottem, které si nechal napsat na tričko, ve kterém se fotil, sportovce nezapřel.

„Mám pár citátů, většinou z úst mých kamarádů, které rád používám, třeba: ’Začneme naplno a pak zrychlíme,’ ale můj vlastní a ten, který jsem dal na tričko, je: ’Pocit vítězství ničím nenahradíš,’ “ vysvětlil.

Na focení známý golfista dorazil se svou nejstarší dcerou Miou, kterou si celý štáb, včetně fotografky Barbory Jelínkové, okamžitě zamiloval. „Děti miluji a jsou to pro mě nejkrásnější focení, a tak jsem byla šťastná, že vznikla tahle fotka téhle malé bytosti,” řekla fotografka, která uvedla, že finální fotka Alana pro kampaň vznikla během pár minut. „Žádné aranžování, stylizování, prostě vznikla během přátelského rozhovoru a byla to přesně ta ona, kde je to prostě Alan,” smála se Jelínková.

Reklama

Další články

Načítám