Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má prořízlejší pusu než Joker v Batmanovi a v jednom souvětí je schopný urazit půlku republiky! Syn známého baviče Petra Novotného (76) Pavel (43) si pustil ústa na špacír kvůli aféře s muslimskými plavkami v akvaparku. Podle něj jsou jeho věřící přátelé a kamarádky mnohem čistotnější než čeští spoluobčané, kteří se do nich nevybíravě pouštějí jako do špindír! Hlasujte v anketě na konci článku.

Pavel o tom promluvil v pořadu Stream.cz Fenomén s názvem „Hnusné slipy, smradlavé muslimky!“ To nejnechutnější z honu na burkini. Před moderátorkou Karolínou Vrbasovou se vůbec neostýchal.

„Mám pocit, že nehygieničtí jsou hlavně Češi. Mám spoustu přátel Arabů, i chlapů. Jsou velmi čistotní. Mají několik oděvů na jeden den. To Češi smrdí, moc se nemyjí a nepoužívají deodoranty. Do bazénu chodí nemytí. Radši bych se koupal s dvaceti krásnými Syřany, kteří mají na břehu luxusní telefon, než s dvaceti Češkami,“ řekl Karolíně Pavel Novotný, který nijak nemění svou orientaci, má manželku a dvě děti.

Narážel tak v provokaci spíš na ustálený názor, že řada uprchlíků nejsou žádní chudáci, ale mladí muži, z nichž každý z nich má drahý telefon.

V bonusovém videu k epizodě si pak už vůbec nebere servítky. „Česky jsou často nechutný. Jsou tlustý, hnusný, vyžraný, nedbají o sebe. Burkini u Arabek, které jsou korpulentnější, zakrývají části těla, které nejsou estetické. Češkám by taky prospěly. Tlustá česká prasnice do bazénu nepatří. Nebo ať si jde, ale v burkinách,“ dodal Novotný.

Sám má těžkou nadváhu, pro natáčení ale zvolil cosi, co burkini, tedy celotělové plavky, připomínalo.

Reakce na jeho ostrá slova na sebe nenechaly dlouho čekat. Většina pisatelů se zmohla jen na urážky, někteří byli ale přece jen vynalézavější. „Netušil jsem, že existuje mluvící kapustňák… Víc to řekne o Novotném než o našich dámách… Nedávejte tomu provokatérovi prostor v médiích, prosím… Trocha sebereflexe by neškodila!“ psali někteří.

Měly by korpulentní české dámy nosit burkini?
Ne, jen ať ukáží taje svých těl
84,2 %
Ano, často to fakt nebývá hezký pohled
15,8 %
Celkem hlasovalo 2096 čtenářů.
Související témata:
Fenomén

Reklama

Další články

Načítám