Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Horké slunce, nádherné písčité pláže obklopené palmami, průzračně čisté moře… Představujete si pravou exotiku tak jako my? Dejte na doporučení odborníků z portálu dovolena.cz od Student Agency k.s. – připravili pro vás 5 tipů, navíc za first minute ceny.

Přírodní krásy Dominikánské republiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V žebříčku top destinací nesmí chybět Dominikánská republika. Pokud máte rádi nádhernou přírodu, nelze zvolit lépe. Doporučujeme navštívit turisty neprobádaný ráj Samaná, který domorodci právem označují za nejkrásnější kout celé Dominikánské republiky. Nadchne vás nedotčená příroda, její rozmanitost – uvidíte pelikány, plameňáky, papoušky všeho druhu, leguány i varany. Za probádání ale stojí i tajuplné jeskyně, nebo zdejší tropické vody s unikátním podmořským světem. Na poloostrově Samaná se rozhodně nudit nebudete. Podívejte se na portál dovolena.cz a zarezervujte si termín.

Domorodá Kuba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Exotický ostrov vyniká především svými plážemi, na kterých se vám bude lenošit jako nikde na světě. Nejznámější je Varadero, jež se rozprostírá v délce 20 km. Pokud máte chuť objevovat autentický život na ostrově, doporučujeme vám oblast Matanzas. Uvidíte, jak se pěstuje cukrová třtina, zapadnete mezi místní a užijete si tradičního kubánského života. V tomto poklidném koutu Kuby navíc najdete nádherné korálové útesy plné života a zjistíte, že Kuba je zkrátka rájem i pro nadšence do potápění a šnorchlování. Na portálu dovolena.cz najdete výběr zájezdů za nejvýhodnější first minute ceny od českých i německých cestovních kanceláří.

Exotika za humny na Kapverdách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kapverdy jsou jednou z nejslunnějších oblastí na světě, takže pravděpodobnost, že byste se trefili do jednoho ze zhruba čtrnácti dní, kdy tady slunce nesvítí, v podstatě neexistuje. Kapverdy jsou takovým „Karibikem za humny“, najdete na nich pláže s bílým pískem a průzračně čistým mořem, bohatý podmořský svět i skvělé vlny, které z ostrova dělají jednu z nejlepších lokalit pro surfování hned po Havaji. Příjemným bonusem je pak to, že Kapverdy jsou jen šest hodin letu a nepotřebujete k jejich návštěvě žádná speciální očkování. Navíc nejsou přeplněné turisty! Vyberte si, kdy se naučíte surfovat i vy, a to na dovolena.cz

Dechberoucí dovolená v Thajsku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovolená v Thajsku bude nezapomenutelným zážitkem. Objevujte odlišnosti ostrovů, zajeďte se podívat na Phi Phi, kde se natáčel film Pláž s Leonardem DiCapriem, užijete si tam panenskou přírodu, potápění i luxus zdejších rezortů. Zajímají vás nádherné vnitrozemské vodopády, proslulá zátoka Phang Nga, ve které se tyčí ostrovy a skaliska z mořské hladiny? Zavítejte na ostrov Phuket v Andamanském moři a užijte si exotiky plnými doušky. Jestli chcete poznávat turisty neobjevený ostrov, doporučujeme vám Koh Yao Yai s jeho krásnými plážemi.

Voňavý Zanzibar

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hned po plážích, které se řadí k těm nejkrásnějším na světě, je Zanzibar proslulý svým kořením. Ta nejlepší skořice, vanilka i hřebíček pocházejí právě odtud, a když budete chtít, můžete si zajít na prohlídku farem, kde se koření pěstuje. Na Zanzibaru se počasí po celý rok nemění, jediné, na co si musíte myslet, zvlášť pokud vás zajímá podmořský svět, je příliv a odliv, a to především na východním pobřeží. To se totiž snadno promění v malé laguny a bazénky, ve kterých budete moct pozorovat ryby, korály nebo ježky. Láká vás adrenalin? Zajeďte si do ráje kiteboardingu Paje, místa, kde si užijete dosyta i rušného nočního života.

Další články

Načítám