Hlavní obsah
Článek

Další hvězda čtvrté řady Tváře se odhaluje! V každém díle se snaží produkce namixovat koktejl mladých i vyzrálých pěvců, kteří budou mít smysl pro humor a utáhnou zpěv i převlékání za známé zpěvačky a zpěváky. Tu druhou skupinu bude podle našich informací zastupovat zpěvačka Leona Machálková (56)!

Když jsme ji před třemi týdny kontaktovali s dotazem, jestli je informace o její účasti v Tváři pravdivá, vůbec neodpověděla. Patrně kvůli zkouškám muzikálu Mamma Mia!, který se na měsíc od třináctého července vrátil na pódia. Od té doby se ale zprávy potvrdily z více zdrojů, a tak můžeme zvesela prozradit, že se stane velkou hvězdou podzimního vysílání televize Nova!

Uvidíme, jak uspěje. V muzikálu ale ukázala, že se nebojí ani dekoltů.

Dalšími, o kterých se spekuluje, že v soutěži nebudou chybět, jsou jména jako Jitka Boho, Jan Maxián nebo Aneta Krejčíková.

Jak to ale ve skutečnosti na podzim bude, to teprve uvidíme. Takový Richard Genzer údajně původně účast přislíbil, aby ji podle našich zdrojů odvolal. Produkční pak měla plnou hlavu starostí, aby účinkující znovu poskládala, aby působili jako kompaktní tým. K dalším změnám však ještě může dojít.

Reklama

Další články

Načítám