Hlavní obsah
Článek

Na vystoupení Mariah Carey (54) v Las Vegas lákají billboardy, které toho mají s realitou pramálo společného. Na plakátu vybízí k zakoupení vstupenky sexy kočka, na pódium se však přivalí pořádná macanda.

Popularita Mariah Carey je nestálá, stejně jako její váha. Čím méně se zpěvačce daří, tím je objemnější. Momentálně je na váhovém maximu a ozývají se názory, že by si opět měla dát pauzu a dát se do pořádku. Na otylou čtyřicátnici v kostýmu, který je pro její váhovou kategorii naprosto nevhodný, se chce dívat málokdo. Na Mariah není moc hezký pohled, a navíc už nevyniká ani po hlasové stránce. Popové diva se kdysi mohla pochlubit největším hlasovým rozsahem, teď má největší leda tak zadek.

Fanoušci odcházejí z koncertů v lasvegaském Caesars Palace dost nespokojení. I kdyby jim nevadila zpěvaččina nadváha zdůrazněná naprosto nesoudným výběrem kostýmů, o kvalitním hudebním zážitku nemůže být ani řeč. Mariah není hlasově v dobré formě a na koncertech se navíc tváří dost naštvaně. Když na jevišti flirtuje se svými mladými tanečníky, je to opravdu bizarní podívaná. Carey má totiž do sexbomby daleko asi jako korpulentní tetička, která si ráda zajde do cukrárny na zákusek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám