Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) je sice zamilovaná do fotbalisty prvoligových Teplic Patrika Dresslera, ale ten se pilně připravuje na novou sezonu, a tak samozřejmě nemůže s půvabnou tmavovláskou trávit tolik času.

Nejkrásnější dívka roku 2015 si však umí poradit i bez chlapa. Společně s kamarádkou, taktéž modelkou Michaelou Dihlovou, vyrazila chytat bronz k jezeru Lhota, kde osvěžuje své tělíčko vystavené tropickým teplotám posledních dní.

Kráska se opalovala na nafukovacím jednorožci a vystavila na odiv své bezchybné křivky. Nikol zkrátka i po dvou letech dbá na svou pověst nefalšované královny krásy.

Není divu, že se na ni fotbalisté lepí jako vosy na bonbon. Předtím, než zakotvila u pohledného Patrika, prožila krátký románek s fotbalistou Ondřejem Vaňkem.

Několik let také žila s Jakubem Horou, což je paradoxně spoluhráč jejího současného přítele Patrika. V teplické kabině tak musí být opravdu veselo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám