Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V České republice to vypadá, jako by téměř na každého druhého obyvatele země připadalo pořádání jedné soutěže ženské krásy. Jednou z těch výraznějších, na kterou je větší ohlas a zatím nemá žádné průšvihy, je Miss léta. Objevují se v ní kočky, ale i mezi pořadatelkami jsou také skutečné krásky. Mrkněte na ně do fotogalerie!

Dříve soutěže krásy pořádali i ve světě především usedlí pánové (například v Česku dnes již legendární Miloš Zapletal), teď se trend otáčí a organizaci podobných klání mívají často na triku samy hezké holky.

Letošní ročník Miss léta tak třeba organizují krásky z loňska.

„Minulý rok se z nás finalistek stala skvělá parta a řekly jsme si, že o tak silné přátelství nechceme přijít. Tak jsme se scházely znovu a znovu na přehlídkách, křtech kalendářů a dalších našich akcích a stále vymýšlely, proč se vidět příště. Ředitel soutěže nám navrhl, zda chceme spoluorganizovat tento ročník s ním a s Alex Belingerovou, která organizovala ročník minulý. Je to opravdu zajímavá práce. Ale hlavně je to skvělý důvod k tomu, proč se vidět. Opravdu nás baví být spolu,“ řekla nám Tereza Bohuslavová, vítězka Miss léta 2017, která právě odlétla reprezentovat Českou republiku na světovou soutěž do Turecka.

Když je nyní někde pracovně, všímá si najednou toho, jak mají organizátoři vše vymyšlené. Některé nápady nosí do vlastní soutěže, často se ale spíš Miss léta stává obětí „kopírky“. Třeba pro ní už ikonických bílých „dresů“, kterou si stihla půjčit jedna z „konkurencí“.

Dívky se prý do nové práce pustily s velkou vervou a Miss Léta tak dostala zase o něco větší náboj. „V soutěži cítíte obrovsky pozitivního ducha. Byl to skvělý nápad jim svěřit tuhle práci." pochvaluje si je ředitel soutěže.

Reklama

Další články

Načítám