Hlavní obsah
Článek

Bývalá Spice Girl Mel B (36) se pomalu zbavuje poporodních kilogramů. Na módní přehlídku návrhářky Yeojin Bae se však oblékla možná až moc odvážně. V upnutých a extrémně stahovacích černých šatech ze saténu s obrovským výstřihem se sice zpěvačka nejspíš nemohla ani nadechnout, ale po nějaké době se jí opět podařilo vypadat štíhle. Na odiv nakonec dala jedinou část svého těla, a to díky kojení zvětšená ňadra. Ta se jí z šatů dmula ven a hrozilo, že výstřih každou chvíli praskne ve švech.

Mel B na chvíli opustila svou třítýdenní dcerku Madison a spolu s manželem Stephenem Belafonte přijela do australského Perthu obhlédnout nejnovější módní kreace australské návrhářky s korejskými kořeny Yeojin Bae. Při pohledu na fotografie staré pouhé dva týdny, kdy bývalá členka skupiny Spice Girls nakupovala s manželem boty, se zdá jako kdyby Mel B zeštíhlela nejméně o tři konfekční velikosti. K tomuto dojmu jistě přispěly chytře zvolené šaty, jež rafinovaně upozorňovaly na zpěvaččin bujný dekolt a odváděly pozornost od ostatních partií těla. Elegantní byly také její boty od Christiana Louboutina.

Exotická zpěvačka, která má již dvě starší dcery, dvanáctiletou Phoenix a čtyřletou Angel, se vydala do Austrálie jen na jeden den, ale zanedlouho se na východní pobřeží této země bude s celou rodinou na tři měsíce stěhovat. Po tuto dobu totiž zasedne do poroty australského X-Factoru na stanici Channel 7.

Reklama

Další články

Načítám