Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Přesně za týden to budou už čtyři měsíce, kdy do hudebního nebe nečekaně navždy odešla zpěvačka s hlasem od boha Věra Špinarová (†65). Na svéráznou dámu se zlatem v hrdle, která si nikdy nehrála na hvězdu a říkala rovnou, co si myslí, s láskou vzpomínají nejen tisíce věrných fanoušků, ale také její nejbližší.

S odchodem Věry se těžce vyrovnával první zpěvaččin manžel Ivo Pavlík i jeho druhá žena, zpěvačka Heidi Janků (61). Ti u sebe na prázdninách mají právě milovanou čtrnáctiletou vnučku Iva a Věry Johanu, z které už je velká slečna. Nejenže miluje hru na klavír a zpěv, ale také jde babičce do podoby. Posuďte sami!

„Máme u nás na pár dní Johanku. Je to moc fajn. Zavařujeme, koupeme se v bazénu, pečeme koláče,“ svěřila Super.cz Heidi s tím, že společně zavzpomínali i na Věru.

„Vytáhli jsme krabici s fotkami a vzpomínali jsme. Bylo to úsměvné i dojemné zároveň. Stále to bolí. Věrka nám tady moc chybí. Vzpomeneme si na ni každý den,“ dodala závěrem Heidi, která má stále bezvadnou figuru v bikinách a loni všechny příjemně překvapila novým tanečním hitem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám