Hlavní obsah
Článek

Tanečník Brahim Zaibat nemluví anglicky zrovna nejdokonaleji. Jenže má jiné kvality. Je mu čtyřiadvacet let, výborně tančí, má dokonale vypracované tělo, spoustu energie a veliké libido. To jsou důvody, proč s ním Madonna (65) stále randí. Ovšem svému zajíčkovi chce teď popová královna lépe rozumět. Proto se začala aktivně učit francouzštinu.

Brahim totiž daleko lépe než angličtinu ovládá svůj mateřský jazyk. „Madonna teď tvrdě pracuje na novém albu, ale taky se hodně věnuje francouzštině. Na jejího přítele to dělá obrovský dojem, považuje to za veliké gesto. A Madonna se také začala dívat po nemovitostech ve Francii,“ píše britský The Mirror.

Madonna potkala Brahima loni v září, když pro ni tančil při módní přehlídce její kolekce Material Girl. Podzim a zimu prožili vášnivě, ale na jaře to začalo skřípat. Popová královna totiž Brahima začala nutit ke konverzi od islámu k židovské kabalistice. „Brahimova rodina mu jasně nařídila, aby se držel islámu a nechodil na kabalistická sezení. Kvůli tomu se často s Madonnou hádal. Pak se to mezi nimi dost pokazilo a přestali se vídat,“ tvrdil na počátku května zdroj blízký Zaibatovi. Americká zpěvačka se s tanečníkem na čas dokonce rozešla. „Brahim odjel domů a je to zase svobodný muž. Už se vedle Madonny neobjevuje. Je velmi šťastný. Není nic víc co říct,“ dodal v květnu britskému Daily Mail Zaibatův kamarád.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám