Hlavní obsah
Článek

Chceme-li „dát vale“ kilům navíc, nezbývá nic jiného, než nastartovat metabolismus úpravou jídelníčku a začít se pořádně hýbat. Jak se ovšem dostat do formy, když se při sebemenší pohybové aktivitě objeví bolestivé opruzeniny? Tuto situaci zažila paní Silva, pro kterou bylo loňské léto nejhorší, které kdy prožila. Intertrigo, lidově vlk, ji potrápil tak moc, že se rozhodla o svůj příběh podělit.

Opruzeniny – šílená muka při každém pohybu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po dětech mi zůstala „kila nahoře“, které jsem v každodenním zápřahu novopečené maminy jednoduše neřešila. Ovšem, když mě opustil manžel kvůli sekretářce, byla jsem na dně. Když jsem nabrala druhý dech a rozhodla se na sobě pořádně zamakat! Cvičící plán byl nekompromisní. Problém ovšem nastal úplně jinde, než bych čekala… Ať už při běhání nebo cvičení se mi třely tukové polštářky jeden o druhý a ve všech záhybech kůže, pod prsy a mezi stehny se vytvořily bolestivé a mokvající opruzeniny. Motivace vadla, ale já věděla, že to nesmím vzdát. Vyrazila jsem do lékárny, kde mi nabídli spásu – IntimComfort – sprej určený k péči o intimní části těla dospělých, zejména v místech vlhké kožní zapářky.

Dala jsem opruzeninám vale…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zpočátku při nanášení přípravku jsem byla spíše skeptická, nicméně jsem neměla na výběr. Otřesné opruzeniny musely pryč! Aplikovala jsem proto IntimComfort, který mírní projevy opruzenin a zapařené pokožky, a nestačila zírat. Postupně opruzeniny přestaly mokvat a začaly se hojit díky výtažku z heřmánku, který přípravek obsahuje. Bylo to neuvěřitelné, ale po nějaké době jsem opět vyrazila ve sportovním do terénu a světe div se, po opruzeninách ani památky. Dnes na IntimComfort nenechám dopustit. Skvělé také je, že je k dostání hned ve dvou variantách: jako vlhčené kapesníčky, nebo ve spreji. Nyní IntimComfort v akci s dopravou zdarma při objednávce nad 299 Kč, platí do 6. 8. 2017.

Jasná vize – 20 kg musí dolů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Protože jsem milovnice dobrého jídla, bylo mi jasné, že musím upravit svůj jídelníček, a tak podpořit svůj metabolismus. Potřebovala jsem zhubnout, a proto jsem dala na radu kamaráda z práce, který před nedávnem „sundal“ 25 kilogramů. Doporučil mi klasický český přípravek – UniLakt skořice. Jednalo se o vlákninové tablety s probiotickou kulturou a řasou chlorellou napomáhající k úpravě trávení a zažívání. V tomto doplňku stravy je i skořice, která údajně podporuje odbourávání tuků a usnadňuje trávení. Od té doby UniLakt užívám každý den, ve všech jeho chuťových variantách a už mám dole skoro tolik, co on. Nyní UniLakt v akci s dopravou zdarma při objednávce nad 299 Kč, platí do 6. 8. 2017!

Hubnu s jasným cílem a úsměvem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Být zase pro druhého přitažlivá je skvělý pocit. Hubnu stále dál, protože mě to jednoduše baví. S každým shozeným kilogramem se cítím lépe. Ironií osudu je, že nás společné hubnutí s kolegou sblížilo více, než jsem zprvu čekala a já jsem opět šťastná, protože jsem vše zvládla, jak jsem si přála! Fakt to jde! Nyní UniLakt v akci s dopravou zdarma při objednávce nad 299 Kč, platí do 6. 8. 2017!

Další články

Načítám