Hlavní obsah
Článek

Takhle si pobyt v Thajsku určitě nepředstavoval. Britský herec Paul Nicholls (38) vyrazil obdivovat krásy tamější přírody, ale jeho výlet se změnil v boj o přežití.

Na nedostatek adrenalinu si rozhodně stěžovat nemůže. Paul se chtěl svými dojmy z thajského ostrova Koh Samui pochlubit na sociální síti. Snaha o pořízení selfie se mu ale pořádně vymstila. Když se chtěl zvěčnit s přírodní scenérií, zřítil se z několikametrové výšky a odnesla to jeho noha. Dolní končetinu si zlomil a přetrhal si vazy v koleni.

Nemohoucí herec se navíc během tří dnů, během nichž v žalostném stavu vyhlížel pomoc, nakazil tropickou chorobou. Nebýt místních obyvatel, kteří si všimli jeho motorky, domů už by se nikdy nevrátil.

Paul Nicholls, jehož proslavil seriál EastEnders, byl okamžitě převezen do nemocnice, kde podstoupil náročnou operaci, která měla vyjít na 2,6 miliónu korun. Herec se během výpravy do džungle neztratil, nemohl se však dovolat pomoci. Při pádu v oblasti vodopádů skončil jeho mobil ve vodě a stal se nefunkčním.

Reklama

Další články

Načítám