Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Heather Marianna je podnikavá žena, která v Las Vegas produkuje vlastní pořady o kosmetice nebo třeba o vaření, a v Kalifornii je poměrně úspěšná. Ale zřejmě se jako globální hvězda opravdu necítí, protože na dekorum tak trochu kašle.

Dokázala to nyní v Malibu, kde tráví dovolenou. Na balkon hotelového pokoje si totiž vyšla v županu, který však za chvilku rozhalila a ukázala trochu víc, než je obvyklé. Zase to ale jistě potěšilo nejedno oko v okolí.

Na druhou stranu se není co divit, že tahle moderátorka si z obecného názoru na svoji osobu moc nedělá. Pochází ze San Diega, pak zkusila studovat vysokou v Indianapolis a vydělávala si 12 dolarů na hodinu roznáškou piva v barech. To však jen do chvíle, než zjistila, že místní bardámy, tedy děvčata, která jsou v barech, aby si s pány trochu popila a poklábosila, mají za hodinu dolarů 50. A tak si zařídila vlastní agenturu, která takové společnice barům nabízela. Ve 21 letech už touto činností vydělala svůj první milión dolarů.

Reklama

Další články

Načítám