Hlavní obsah
Článek

Charlize Theron (48) je po čtyřicítce mnohem přitažlivější než před 14 lety, kdy předvedla oscarový výkon v thrilleru Zrůda. Na premiéře v Berlíně všem vytřela zrak.

Herecké trofeje se Charlize dočkala za roli masové vražedkyně, v Hollywoodu se ale nejvíce osvědčila v akčním žánru. Po filmu Šílený Max: Zběsilá cesta se letos objevila i v osmém dílu adrenalinové série Rychle a zběsile. Pořádně dynamický spád bude mít i její novinka Atomic Blonde: Bez lítosti.

Slavná blondýnka přijela film představit do Berlína. Jeho děj se totiž v německém městě odehrává během studené války. Charlize premiéru ozdobila v outfitu, jaký si může dovolit jen žena s perfektně vysportovanou postavou. Náročná fyzická průprava je na jejím těle znát. Diváky tak mohla pozdravit v sukni a podprsence.

Zpevněné tělo však není jediným efektem, který jí natáčení filmu Atomic Blonde: Bez lítosti přineslo. Herečka při bojové scéně sevřela čelist tak silně, až jí popraskala zubní sklovina. „Stalo se to hned první měsíc tréninku. Tak strašnou bolest jsem za celý život nepoznala,“ zavzpomínala Charlize na nepříjemnou zkušenost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám