Hlavní obsah
Článek

Je to pořádný střízlík, posilovnu viděl maximálně tak z rychlíku, ale přesto ho spousta hlavně náctiletých dívek miluje! Mladičký zpěvák Vojtěch Drahokoupil, kdysi člen boybandu New Element, teď svým fanynkám poslal obrázkový vzkaz, z kterého se jim podlomí kolena!

Ve slunném Chorvatsku totiž momentálně řádí se svou krásnou přítelkyní Denisou, tanečnicí, s níž hned po návratu bude v Divadle Broadway zkoušet muzikál Muž se železnou maskou. Vojta se s Davidem Gránským a Janem Kopečným alternuje v hlavní roli Ludvíka XIV., sám se pak objevuje coby Raoul. Denisa zase v představení tančí.

Dvojici je prý u moře krásně. „Dovádíme ve vodě, dopřáváme si skvělé místní jídlo, podnikáme výlety a je nám spolu moc fajn,“ svěřil se zpěvák, který naštěstí zatím netrpí ponorkou, přestože dovolená trvá čtrnáct dní.

„Ta u nás nehrozí, Denisa je naprosto úžasná partnerka. Jsem opravdu šťastný a stále zamilovaný. Jsem rád, že nás osud dal dohromady,“ dodal Vojta, který nedávno vydal singl Slunce a chystá svou první desku.

Reklama

Další články

Načítám