Hlavní obsah
Článek

Moderátor Michal Kavalčík (48), známý z rádia jako Ruda z Ostravy, vyrazil společně s přítelkyní Zuzanou na dovolenou do Chorvatska, kde se oběma dlouhodobě moc líbí.

„V Chorvatsku jsme byli se Zuzkou na společné dovolené již loni. Letos jsme však vzali i mého syna Alexe a děti mé partnerky Lucku a Jonáše, takže by se to dalo nazvat rodinnou dovolenou,“ sdělil nám moderátor, který nedávno doplnil tým Diváckých zpráv na Primě, kde moderuje společně s Lucií Šilhánovou a Tomášem Krausem.

Rodinná dovolená však neprobíhala v luxusním hotelu. „Byli jsme ubytováni v kempu, moc jsme si to užívali, bydleli jsme pouhých sto metrů od krásné pláže v Novigradu,“ dodal nadšený Michal.

Na dovolené došlo i na práci. „Na dovolené jsem samozřejmě točil videa, jak jinak, když nyní moderuji Divošky, ale také jsem studoval texty Šaška do muzikálu Muž se železnou maskou, hned po návratu začínám zkoušet v Divadle Broadway,“ prozradil.

S přítelkyní Zuzanou randí oblíbený moderátor už dva a půl roku. A kdy bude svatba? „Samozřejmě na to myslím, ale musím vychytat tu správnou chvíli, kdy to Zuzanka vůbec nebude ani trochu tušit, potom k tomu určitě dojde,“ uzavřel s úsměvem Kavalčík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám