Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V rámci upevňování mezinárodních vztahů vévodkyně z Cambridge (35) oblékla šaty od polské návrhářky. Překombinovaný outfit jí sice moc neseděl, ale během státní návštěvy by bylo naprosto nepřípustné jej odmítnout.

Princ William a Kate svěřili děti chůvě a vyrazili na dodatečnou oslavu narozenin Alžběty II. v oranžerii největšího varšavského parku. Královna se této pocty nezúčastnila, dorazil ale polský prezident Andrzej Duda s manželkou.

Vévodkyně do Varšavy o den dříve přiletěla ve slušivých bílých šatech značky Alexander McQueen, ale na společenskou událost oblékla šaty, které pro ni vytvořila polská návrhářka Gosia Baczyńska.

Šatník Kate je plný módních skvostů, jež manželka prince Williama může vzhledem ke své stabilně štíhlé postavě recyklovat. Polský dar se ale nejspíš této pocty nedočká. Návrhářka pro vévodkyni vytvořila šaty s příliš velkým výstřihem a vzájemně neladícími prvky. Největším nedostatkem byly švy vytvářející dojem špičatých prsou.

Do Varšavy se za módou tak jako do Paříže, Milána či New Yorku nejezdí. Kate se o tom mohla přesvědčit na vlastní kůži stejně jako Ewa Farna, která se v polské soutěži Idol jako porotkyně objevila v naprosto pekelných outfitech.

Líbí se vám šaty, které Kate oblékla v Polsku?
Ano, jsou nádherné a velmi vkusné
6,2 %
Ne, jsou překombinované a vévodkyni nesedí
56,4 %
Kate je krásná v jakýchkoliv šatech
37,4 %
Celkem hlasovalo 5032 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám