Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Dáda Patrasová (67) se na dovolené v italské Kalábrii pořádně rozdováděla. Fanouškům se na sociální síti nejprve pochlubila parádním výstřihem a navrch přidala fotky v bikinách.

Na šedesátnici vypadá pořád dobře, a tak se za podobné fotky opravdu nemusí stydět. Doposud ale někdejší sexsymbol 80. let neprozradil, s kým si dovolenou na Apeninském poloostrově užívá.

Jakmile však její muž Felix Slováček zveřejnil momentky z relaxačního pobytu ve slovinských horách, který si užívá jak jinak než s o 40 let mladší milenkou Lucií Gelemovou, Dáda nezůstala pozadu a zveřejnila snímek se svým italským přítelem Vitem.

Ten z Kalábrie pochází, a tak se zřejmě rozhodl své lásce ukázat krásy tohoto kraje. Vito češtinu nejspíš neovládá, jinak by se podivil nad tím, že Dáda ještě nedávno tvrdila, že její manžel Felix vyžaduje plnění veškerých manželských povinností a jen čeká, až se ho mladší milenka Gelemová pustí. Zatím to ale na žádný velký manželský comeback nevypadá a jak Felix, tak Dáda tráví dovolenou každý zvlášť se svými protějšky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám