Hlavní obsah
Článek

Hrudník parametrů vzducholodě jí ke spokojenosti nestačil. Martina Big (28) se nenechala omezit tím, co jí nadělila příroda, a po ňadrech radikálně změnila i svou pokožku.

Nenápadná německá letuška měla očividně větší ambice než jen vítat a obsluhovat cestující. Věhlas Martiny Big už přesáhl hranice Evropy. Oběť své vlastní touhy se teď snaží zviditelnit v USA. A to rovnou jako falešná černoška.

Majitelka gigantických silikonů překvapila fotkou z Los Angeles. Martina se zvěčnila s ikonickým panorámatem Hollywoodu ve zcela nové identitě. Poté, co dokončila proces ztmavování, si nechala obarvit vlasy po vzoru obyvatel afrického kontinentu.

„Naposledy jsem tady stála s blond vlasy a bílou kůží. A teď jsem tady jako černoška!“ upozornila Martina na svém videu diváky, pokud by si náhodou nevšimli, že se dost proměnila. Její snaha, která vyšla na 1,5 miliónu korun, se ovšem nesetkala jen s příznivými ohlasy. „Jsem černoška a vůbec se mi nelíbí, co vyvádíš. Je to opravdu smutné. Určitě nebudeš psychicky v pořádku,“ kritizovala ji žena, která je černá od přírody.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám