Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy spolu začali randit, nebylo snad dne, který by strávili bez sebe. Teď se ale Kateřina Kristelová (44) a Tomáš Řepka (50) na chvilku kvůli rodinné tradici moderátorky odloučili. Jenže přesto si ji i na dálku bývalý špičkový fotbalista hlídá jako ostříž!

„Jsme v italské Bibione a užíváme si to. Holčičí dovolená je naší tradicí, každý rok spolu strávíme týden, kde jsme jenom my dvě, a myslím, že to vydržíme do dospělosti. Claud už je skvělá parťačka, vydrží sedět i na večeři ve městě a pozorovat ruch. Navíc jsme ve family kempu, kde je o ni postaráno i po stránce zábavy. Má tady spoustu skvělých chůviček, které se starají o program a připomíná to dětský tábor,“ svěřila se Super.cz Kristelová.

Řepka měl na tohle holčičí mecheche vstup zakázán. To ale i kdokoli jiný.

„Tomáš mezitím dopisuje svoji knihu a chodí na ryby. Jsme ale pořád v té fázi vztahu, že spolu musíme být denně několikrát na telefonu. Ještě, že existují videohovory, protože on se rád přesvědčuje, kdy jdu spát a kdy jsem na pláži a kontroluje i okolí, jestli kolem mě neprochází nějaký sexy plavčík,“ řekla nám v jasné nadsázce Kateřina.

A jestli prý někdo řeší, jak je to možné, že pořád jezdí na dovolenou, ať se tím klidně trápí. „Nikdy jsem se neohlížela na to, co si kdo o mém soukromí myslí,“ přidala rázně.

Zbytek léta bude mít už prakticky jen pracovní. „Jsem moderátorkou televizního společenského magazínu. Začínáme v srpnu, takže o delší dovolené si mohu nechat jen zdát. Claud má ještě v plánu taneční soustředění mé ségry a také tripy s dědečkem a rodinou bývalého muže. A my s Tomášem si budeme dělat aspoň romantické víkendy. Velká dovolená někam do exotiky nás čeká na podzim,“ dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám