Hlavní obsah
Článek

Fotku z policejní databáze si nejspíš bývalé fanynky Aarona Cartera doma v pokojíčku na stěnu nevylepí. V opačném případě by je nejspíš potrápily noční můry.

Mladší bratr Nicka Cartera z Backstreet Boys zahájil hudební kariéru už v sedmi letech. Aaron je bohužel ukázkovým příkladem jedince, jehož svět šoubyznysu semlel a navedl na špatnou cestu. Zpěvák má na kontě další přestupek. V americkém státě Georgia jej zadržela policejní hlídka, která jej shledala nezpůsobilým k řízení. Aaron navíc ve svém voze převážel marihuanu, takže putoval rovnou na policejní stanici.

Když se v médiích objevila jeho aktuální fotka, fanynky byly v šoku. I když je mu 29 let, vypadá jako kriminálník, který si v chládku odseděl několik desetiletí. Na Aaronově vzhledu se projevila jeho dlouholetá závislost na návykových látkách.

Zpěvák nejspíš tušil, že se nad ním stahují mračna. Pár hodin před zatčením se omluvil z vystoupení v Kansas City, kam to neměl stihnout kvůli „dopravním komplikacím“. Ty nakonec opravdu nastaly, ale nejspíš v jiné podobě, než si Aaron představoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám