Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co jsme psali, že herečka Michaela Kuklová (55) našla partnerské štěstí v náruči o 11 let mladšího fotografa Jiřího. To už ale neplatí, pár se rozešel.

Herečka o tom informovala na svém profilu na sociální síti. „S Jiřím už jsme jenom kamarádi. Vděčím mu za hezký čas a doufám, že další spolu zažijeme, protože praví přátelé jsou na celý život,“ napsala s tím, že ani jeden z nich nesmutní a že není třeba nikoho litovat.

Že šlo o rozchod v přátelském duchu, nasvědčuje i komentář Jiřího: „Zůstaneš navždy v mém srdci a taky věřím, že zažijeme hezké chvíle jako přátelé.“

S Jiřím se dala dohromady po dlouhých letech, kdy se - alespoň oficiálně - po jejím boku žádný muž nevyskytoval. Do vztahu šli s tím, že neřešili, 'jestli to bude na půl roku, na dvacet let nebo do konce života', uvedla herečka. První varianta byla bohužel správně.

V minulosti byla Kuklová 13 let provdaná za Jiřího Pomejeho a jejím významným partnerem byl také Roman Holomek, s nímž má syna Románka. Ten bezesporu drží v důležitosti mužů jejího života prvenství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám