Hlavní obsah
Článek

Jen dva dny poté, co podle některých informací Karel Roden (61) dal nakládačku fotografovi, se herec znovu pustil do drsné potyčky. Tentokrát ale za jeho řáděním nestál vztek, nýbrž práce. Nejslavnějšího českého herce na světě jsme navštívili při natáčení nového filmu Signál.

"Jde o komedii Tomáše Řehořka. Hraju zde sedláka žijícího ve vesnici, kam přijedou dva kluci," řekl nám k roli stručně Karel Roden. Mládence, kteří přijedou do zapadlé vísky s nabídkou postavit zde stožár mobilního signálu, hrají Vojtěch Dyk a Kryštof Hádek. Celá vesnice se předhání, kdo vyjde mužům vstříc. Ve skutečnosti jde ale o podvod a jak redaktor Super.cz viděl na natáčení špičkově obsazeného snímku, hoši budou za své zlé skutky potrestáni.

Byli jsme přítomni jak scéně, při které se během závodu motorek hraje o to, na čím pozemku neexistující vysílač bude stát, ale i záběru, ve kterém se občané obce perou s Kryštofem Hádkem i Vojtou Dykem. A toho za sprostou urážku chytne pod krkem i sám Roden.

Ten zatím na svůj incident s novinářem nijak nereagoval. Není divu, hrozí mu za něj vězení. "Není co k tomu říkat," řekl našemu redaktorovi. Film Signál, který rozehrává komediální drama na téma lidské chamtivosti, se do kin má dostat v polovině února příštího roku.

Reklama

Další články

Načítám