Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Vždycky jsem byla poté, co jsem na Instagramu viděla tolik zdravých fitness modelek, tak rozrušená,“ vzpomínala trojnásobná maminka Bella Vrondos (33) z australského Sydney. Aby ne. Její váha tehdy byla nějakých 115 kilogramů a strava se skládala hlavně z hamburgerů a hranolků.

Ze svého těla byla doslova zoufalá. Takhle přeci vypadat nechtěla. Rozhodla se začít na sobě makat, ale ze začátku se odvážila do posilovny jen kolem půlnoci, kdy už tam nebyli lidé. Postupně si začínala věřit a s ubývajícími kily její sebevědomí dál rostlo. Dnes už se za svou, o 47 kg lehčí postavu rozhodně stydět nemusí.

„Poté, co jsem zhubla, našla jsem nový pohled na život. Jsem to pořád já, ale šťastnější s mnohem většími znalostmi o zdraví,“ svěřila se.

Začátkem měsíce ji na Instagramu pár lidí nepříjemně napadlo. V podstatě šlo o to, že se domnívali, že jako trojnásobná matka investuje příliš peněz do plastických operací, jimiž svůj vzhled vylepšuje. Ale to ona zásadně odmítá. Žádnou chirurgickou úpravu za sebou nemá, vše je na ní prý absolutně přírodní.

„Při pohledu zpět se stěží poznávám a doufám, že můj příběh bude další lidi inspirovat,“ řekla. „Když jsem to mohla zvládnout já, vy jistě také můžete,“ vzkázala lidem, kteří na tom jsou podobně, jako bývala ona.

Reklama

Další články

Načítám