Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ooops, to se tedy nepovedlo! Známá česká zpěvačka Leona Šenková je většinou skloňována ve všech pádech kvůli své robustní postavě a hlavně mohutnému poprsí. Tahle sympaťanda má však jedno tajemství, které nyní nechtěně ukázala. Mrkněte do fotogalerie!

Snad každý umělec ví, že ústa jsou jeho pracovní nástroj, a tak do něj mnozí investují miliónové částky. Leona Šenková coby matka ale asi nemá peněz nazbyt, což se ukázalo poté, když při natáčení klipu Jarka Šimka (50) Můj styl je fit předvedla chlebárnu plnou černých amalgamových plomb.

K těm právě sahají ti, kteří mají hluboko do kapsy, bílé plomby jsou výrazně dražší. Tuplem u zpěváků, kteří často otvírají pusu dokořán, je to ale trochu faux pas.

„Leona byla při natáčení fantastická. Sama v songu rapuje Můj styl je big, umí svoje přednosti prodat, je s ní legrace. Mám ji moc rád,“ řekl Super.cz zpěvák a skladatel Jarek Šimek.

Ten do klipu pozval i řadu dalších známých osobností, namátkou Marcelu Holanovou nebo Jana Antonína Duchoslava s pořadatelem charit Davidem Novotným.

Nechybí v něm legrace, ale také upocená dívčí a mužská těla. Šimek se před časem dal na posilování a prošel radikální proměnou, kterou chtěl ukázat i v hudebním videu.

„Klip je o tom, že každý v jakémkoliv věku, jakékoliv postavy může žít zdravým životním stylem a že cvičení není jen pro kulturisty, ale pro každého, kdo se chce cítit dobře. Navíc je u toho i zábava,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám