Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Indie je zemí, kde jsou sociální rozdíly mezi jednotlivými vrstvami obyvatel opravdu vysoké. Všem tak bylo hned jasné, za jakou sortou lidí se do tamních končin rozjela dědička hotelového impéria Paris Hilton (43). Bohatá blondýnka tam totiž propaguje svou kolekci luxusních kabelek. Přestože její popularita v USA klesá, v Indii se dočkala bouřlivého přijetí.

Místním zřejmě ani nevadilo, že je Paris tak trochu provokovala, i když nejspíš ne úmyslně. Hned, jak do země přiletěla, neváhala vytáhnout svůj diamantový mobil a zvěčnit v Indii na letišti jak sebe, tak davy lidí kolem. Paris vzbudila svým příjezdem u lidí, z nichž velké množství žije ve slumech jako postavy z oscarového filmu Milionář z chatrče, obrovský ohlas.

Ačkoli Paris přiletěla převážně kvůli propagaci svých kabelek z kolekce podzim/zima 2011 v luxusním nákupním středisku v Bombaji, našla si i čas setkat se se svými fanoušky. S několika dětmi si dokonce i popovídala.

Reklama

Další články

Načítám