Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dřív ho fanoušci muzikálů mohli vídat pouze v taneční company, s přibývajícími zkušenostmi dostával Tomáš Smička stále větší příležitosti a ze zpěváka v davu je nyní jedním z nejobsazovanějších muzikálových herců.

„Tahle práce mě baví. S novými věcmi je to větší zodpovědnost,” nechal se slyšet tanečník na oprašovací zkoušce muzikálu Mamma Mia!, který se v létě v divadle Hybernia odehraje ve dvaatřiceti představeních.

Tomášovi se pracovní život propojuje s tím osobním. V minulosti byl zasnoubený se svou kolegyní Kamilou Nývltovou (34) a nyní je ve vztahu s vítězkou první řady pořadu Tvoje tvář má známý hlas Hanou Holišovou (43). „Je důležité to umět oddělit. Nemám problém, když se se svou partnerkou potkávám na jevišti,” krčí rameny Tomáš.

Tanečník se může pochlubit opravdu výstavní postavou a muzikáloví tvůrci toho často využívají a Tomáše svlékají. „Nejsem ale stydlivý, pokud jdu do trenek, tak mi to nevadí, protože je to stejné, jako bych šel plavat,” směje se Tomáš Smička.

Reklama

Další články

Načítám