Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S přestávkami spolu byli dlouhých sedm let, rozchod prince Harryho a právničky a nově designérky Chelsy Davy v roce 2011 byl ale definitivní. V hledáčku fotografů je ale tahle blondýnka ze Zimbabwe stále.

S přítomností paparazzi v oblíbeném letovisku mnoha celebrit St. Tropez, kam se vydala s kamarádkami, možná i počítala, a tak se na ně neškaredila. Možná i proto, že si uměla spočítat, že zmínka v nějakém tom magazínu není na škodu, když člověk rozjíždí novou firmu.

V případě Chelsy se jedná o značku šperků Aya, etnických kousků inspirovaných Afrikou, kterou uvedla na trh minulý rok. Design ji evidentně lákal víc než práva, která vystudovala na univerzitě v britském Leedsu. Bakalářský titul z ekonomie získala na univerzitě v Kapském Městě.

Davy se objevila i na svatbě Harryho bratra Williama v roce 2011, kde údajně prohlásila, že by si Harryho nikdy nevzala, protože ‚tohle není život pro ni‘. Ne každého královský život se všemi jeho povinnostmi láká.

Harryho aktuální partnerku, herečku Meghan Markle, ale pravděpodobně ano. Což je dobře, podle britského Daily Mailu ji prý princ hodlá brzy požádat o ruku. Má být přesvědčen, že našel tu pravou.

Reklama

Další články

Načítám