Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby to byla nějaká zakázka, třeba focení reklamy na plavky, tak to vem čert. Jenže tahle holčina, která na sociálních sítích dokázala ze dne na den vytěžit maximum z kraťoučkého vztahu se známým raperem Tygou, strká svůj zadek na Instagram z čirého exhibicionismu.

Teď to udělala z Ibizy, kam si prý utekla odpočinout. „Ve středu jsme růžové,“ napsala do svého statusu a doplnila srdíčkovým emotikonem. Není jisté, kdo mačkal spoušť foťáku, ale ať už to byl kdokoliv, dostat ji do takového ideálního úhlu bylo jistě náročné. Vždyť jí přitom mohla prasknout páteř.

Jak moc jsou její snímky sexy, to asi záleží na vkusu. Každopádně by se mohla líbit její obří prsa, ale i výrazně větší hýždě. Zároveň by potenciálním obdivovatelům neměl vadit extrémně dětský obličej s absolutně nevyzrálým výrazem, který celé její 'prsato-zadkózní umění' rámuje. Některé její pokusy, jak zaujmout, jsou navíc téměř na hraně přípustnosti a připomíná v nich spíš prostitutku.

Ať je to, jak chce, je takových 'fajnšmekrů' zřejmě na světě fůra. Jak by jinak bylo možné, že má tahle holka na Instagramu 4,7 miliónu sledujících? Kde je vzala? No, je to jednoduché. Když se objevila poprvé po boku Tygy v květnu loňského roku, měla jich tam nějakých 60 tisíc. „Ve škole jsem byla docela populární na MySpace, pak následoval Instagram. Bylo to opravdu divné, když mě lidé začali poznávat na ulici. Ale už jsem na to zvyklá,“ svěřila se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám