Hlavní obsah
Článek

Tak to je teda gól! Ambice Jana Ondera, kterého znáte důvěrně ze StarDance, zřejmě nemají hranice. Tenhle týpek, který si během let na Kavčích horách vydobyl nálepku snaživého pionýra, se zřejmě rozhodl zpříjemnit si volnou sezónu před další řadou StarDance, která se má vysílat až příští rok, u konkurenční televize.

Podle našich informací z Novy se ambiciózní tanečník se zkušenostmi s moderováním a hraním v divadle objevil na konkurzu do další řady Tváře. „Jeho přítomnost na konkurzu všechny překvapila. Možná umí tančit, ale určitě by to neuzpíval. Musí mít hodně velké sebevědomí,“ řekl nám náš zdroj.

Zda se do konkurzu nejsledovanější televizní show současnosti přihlásil Onder sám, či na něj byl pozván, netušíme. Tak či tak se v nové řadě určitě neobjeví.

Onderovi, který dostal po osmi letech kopačky od své taneční partnerky Lucie Hunčárové, tak nezbude nic jiného, než čekat do další řady StarDance. V té se snad znovu objeví na pozici odborného poradce. Právě z té před pár lety vystrnadil manžela Jitky Čvančarové Petra Čadka.

Onderův úspěšný pořad Taneční hrátky na Déčku letos skončil a místo něj se stejným štábem začal natáčet nový pořad Čau Bambini jeho úhlavní sok v lásce Emanuele Ridi. Tomu se říká pech....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám