Hlavní obsah
Článek

Chudák holka! Dcera Saxany Petry Černocké (74) Bára Vaculíková má sympatickou tvář, nyní je ale zohyzděná útokem vosy, kvůli které má spodní ret snad pětkrát větší než dřív.

Vše začalo tím, že uklidňovala děcka, aby se vos nebála, že nejsou nebezpečné. Zástupce jedovatého blanokřídlého hmyzu z čeledi sršňovitých to ale patrně silně pobavilo a rozhodl se názorně jí ukázat, jak šeredně se mýlí. Prudká alergická reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

„Vodní slapští záchranáři, výlet sanitkou do Příbrami, prý radši na lehátku, takže spoutaná, radši tu kanylu, kdyby ‚něco‘, ORL pohotovost, mix kortikoidů a Dithiadenu a půlnoční návrat alternativním sanitárním vozem, kde jsem už byla vepředu,“ popsala hrůzostrašný zážitek dívka, která je členkou uskupení Yellow Sisters a má i sólový projekt nazvaný Diva Baara. A známe ji také z Hlasu ČeskoSlovenska.

Báře prý saniťák nabídl cigaretu, leč ta nešla přes nateklý pysk vsunout do počátku trávicí soustavy. A tak zbytek cesty z lůžka pozorovala živočichy, pasoucí se kolem cesty, a přemýšlela, že se následujících pár dnů bude živit asi jen brčkem.

Pevně doufáme, že se po posledním zážitku Vaculíková nechystá s dětmi navštívit krokodýlí farmu se slovy „ta zvířátka vám nemohou nijak ublížit“…

Reklama

Další články

Načítám