Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sinitta sice byla populární hlavně v 80. letech minulého století, ale vystupuje stále. A i když léta přibývají, aktuální jevištní garderobu má ještě odvážnější než kostýmy, v nichž se vrtěla v klipech k písním Toy Boy, So Macho nebo Right Back Where We Started From, které ji proslavily.

Kostýmy jsou výrazným prvkem zpěvaččiny image a ani s přibývajícím věkem Sinitta nepolevuje v jejich extravaganci. Na nedávném londýnském koncertě balancovala na hraně mezi oblečením a nahotou, když před publikum předstoupila v kompletu vysokých kalhotek a podprsenky ze spletených kožených pásků, před kterou by se přívlastky ‚slušný‘ či ‚cudný‘ červenaly až běda... Roli ve výběru kostýmu bezesporu hrála i povaha akce, jíž byla přehlídka LGBT komunity Pride in London.

Jméno si Sinitta snažila ‚udělat‘ i v televizi. Svého času působila v pořadech This Morning, Loose Women nebo v X Factoru. Se Simonem Cowellem kdysi i chodila a dnes je někteří považují za ‚nejpřátelštější expartnery‘. Zpěvačka je dokonce kmotrou Cowellova syna Erica.

Reklama

Další články

Načítám