Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jste na dovolené byli? Nebo stále nemáte vybráno a rozhodujete se? Využijte last minute cen a naplánujte si cestu k moři. Podívejte se s námi na několik tipů, které pro vás připravili odborníci z portálu dovolena.cz. Konečný výběr je na vás, inspirujte se!

Aktivní i poklidná dovolená v Řecku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud toužíte po slunném Řecku, romantických plážích a zátokách, vyberte si pro svou dovolenou ostrov Samos, který leží v Egejském moři. Žije na něm necelých 35 tisíc obyvatel, takže na něm zažijete pravou domáckou atmosféru. Zlatobílé pláže, tyrkysové moře a místní víno předpovídají pohodovou dovolenou. Relax i aktivní vyžití si užijete na ostrově Lefkada – leží přímo u pobřeží pevninského Řecka, se kterým ho spojují dva mosty. Písčité pláže u Agios Nikitas jsou vhodné pro rodiny s dětmi, u letoviska Vasiliki si přijdou na své surfaři.

Na party nebo za historií do Španělska

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plánujete dovolenou s přáteli, na které si chcete užít nejen moře, ale i skvělou zábavu? Zkuste vyhlášenou Ibizu. Bouřlivý noční život a největší party se konají v San Antoniu. Na Ibize je ale i krásný podmořský svět, takže až vás večírky unaví, vydejte se ho prozkoumat! Na své si přijdou i rybáři nebo milovníci plachtění. Na nejnavštěvovanějším místě Andalusie – Costa del Sol – si vyžití vybere každý. Kvalitní hotely, krásné pláže a výborná kuchyně vás navnadí ke sportu i poznávání. Zahrajte si golf nebo objevujte historickou Mallagu či Sevillu. Užívejte si volna a vybírejte na dovolena.cz.

Pláže na Egejské riviéře v Turecku vás uchvátí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letoviska v okolí Bodrumu a Kusadasi na vás čekají i se svými plážemi a skalními panoramaty. Romantické zátoky s krásně čistou vodou a jedna z nejkrásnějších pláží světa – Ölündeniz s lagunou, stejně jako další vyhlášené pláže Paradise Beach nebo Motýlí pláž, která se nachází v přírodní rezervaci a je přístupná jen z vody, to je Egejská riviéra. Toužíte po aktivnější dovolené? Pak jste si vybrali správné místo – riviéra je totiž rájem i pro vodní sporty. Zarezervujte si svůj zájezd na dovolena.cz už teď!

Exkluzivní dovolená v Egyptě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste slyšeli o resortu El Gouna v Egyptě? Pokud ne, zvažte, že svou dovolenou strávíte právě tady. Užijete si luxusu a ničím nerušeného odpočinku. Čtyř a pětihvězdičkový resort se nachází na skupině ostrůvků na laguně a do celé malebné oblasti mají vstup jen hoteloví hosté. Na uzavřeném prostoru najdete vše, co byste si na dovolené jen mohli přát. Bary, kluby, restaurace, promenády, obchody i potápěčská centra nebo golfová hřiště. Až vyzkoušíte všechno, vyjedete si na výlet do okolí.

Bulharská historie v Nesebaru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete na dovolené poznávat místní kulturu, historii a lidi, jeďte do Nesebaru. Přímořské městečko leží asi 30 km od Burgasu a má pověst nekrásnějšího bulharského města. Je součástí světového dědictví UNESCO, a to díky svým historickým památkám – byzantským kostelům a městskému opevnění. Starobylé centrum s dlážděnými uličkami a starými domečky má při večerních procházkách nenapodobitelné kouzlo. Stejně jako široké pláže s jemným pískem, které jsou vhodné pro rodiny s dětmi. Inspirovali jsme vás? Vybírejte na dovolena.cz

Další články

Načítám