Hlavní obsah
Článek

V Česku asi není slavnějšího sbormistra než Bohumila Kulínského. Ten se nechvalně proslavil svým protizákonným sexuálním vztahem s nezletilými členkami souboru Bambini di Praga. Po návratu z vězení se dirigent stáhl z uměleckého a veřejného života a mimo jiné se živil jako řidič taxislužby. Ale jak se zdá, tak teď se Kulínský do šoubyznysu vrací.

Kulínského si totiž ke spolupráci na nové desce pozval zpěvák Bruno Ferrari alias Samir Hauser. Ten sám patří mezi nejkontroverznější postavy na české hudební scéně. Nejvíce na sebe upozornil skandálem, kdy v přímém přenosu České televize šňupal před kamerami bílý prášek přímo z Bible.

„Dal jsem Bohoušovi šanci a nelituju toho. Je to skvělý dirigent a má velký životní příběh. Pracuje se mi s ním skvěle, je spolehlivý a vše si pečlivě připravuje. Volá mi třeba ve tři ráno, že dostal nějaký nápad, někdy si musím dokonce vypínat telefon, abych se vůbec vyspal. Mám pocit, že díky práci na mém novém albu opět ožil. Jako by se v něm něco probudilo,“ popisuje spolupráci Bruno Ferrari.

„Bohouš má zakázáno vést po své kauze dívčí sbor. Jenže u mě na desce vede jak chlapecký, tak i dívčí soubor, takže uvidíme, zda z toho nebude ještě nějaký malér,“ směje se zpěvák a šansoniér Ferrari.

Sám Kulínský je ze svého návratu na hudební scénu nadšený. „Dostalo se mi cti pracovat s takovým umělcem, jako je Bruno Ferrari, a to mě po dlouhé době opět naplňuje. Vždyť hudba je to, co umím nejlépe. Cítím, že jsem ve formě. Bude to skvělá deska, na to si klidně vsaďte,“ říká Kulínský.

Očekávaná deska Bruna Ferrariho vzbuzuje mezi hudebními fanoušky rozporuplné reakce. Zpěvák spustil také na internetu crowdfundingovou kampaň. Ta má podpořit vydání desky a natočení klipu. Odměny pro dárce jsou v některých případech opravdu bizarní. Například možnost povečeřet přímo z břicha Bruna Ferrariho. Tohle v českém šoubyznysu opravdu ještě nebylo.

Reklama

Další články

Načítám